Konto i dane
Usuń konto Flourtune
Ostatnia aktualizacja: 29 sierpnia 2026
Usuń konto w aplikacji
- Zaloguj się na konto, które chcesz usunąć.
- Otwórz Konto, a następnie swój profil.
- Wybierz Usuń konto.
- W razie potrzeby potwierdź swoją tożsamość, a następnie usunięcie.
Co zostanie usunięte
Usunięcie obejmuje konto Flourtune, rozpoznane dane działalności cukierniczej zapisane na nim, przesłane pliki, opinie, prywatne dane AI i stan subskrypcji oraz powiązane konto uwierzytelniania. Niektóre informacje mogą tymczasowo pozostać w kopiach zapasowych dostawców, dziennikach bezpieczeństwa lub dokumentacji wymaganej prawem.
Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do aplikacji
Napisz na support@flourtune.com z adresu powiązanego z kontem Flourtune, podając temat Usuń moje konto Flourtune. Przed realizacją prośby zweryfikujemy, czy konto należy do Ciebie.
Nie wysyłaj hasła, danych karty płatniczej ani dokumentów tożsamości, chyba że wyraźnie wyjaśnimy bezpieczną i wymaganą prawem metodę weryfikacji.